aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ

Εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ

Εντυπωσιακό το κοντράστ συναισθημάτων στο Δασάκι της Άχνας, αμέσως μετά τη λήξη του επαναληπτικού αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου, ανάμεσα σε Εθνικό και ΑΕΚ. Η προσφυγική ομάδα ήταν αυτή που με τη δεύτερη νίκη της και συνολικό σκορ 5-2, πήρε το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό της 25ης Μαΐου, πετώντας εκτός τους Λαρνακείς.

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμος του Εθνικού έγιναν ένα, αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ιταλού, Τζιοβάνι Αϊρόλντι, στήνοντας «πάρτι» εντός του αγωνιστικού χώρου. Τι κι αν Εθνικός βρίσκεται με το ένα «πόδι» στη Β’ Κατηγορία; Η ομάδα της Άχνας σε περίπου είκοσι ημέρες έχει ραντεβού με την ιστορία και φιλοδοξεί να γράψει την πιο «χρυσή» σελίδα της Ιστορίας της, μόλις στη δεύτερη της συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης, είκοσι χρόνια μετά (2001-02).

Εμφανής η απογοήτευση στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ, από την άλλη πλευρά, με τους παίκτες του Νταβίδ Μπαντία να κρατούν τα κεφάλια τους και να αδυνατούν να «χωνέψουν» τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση και ενώ είχαν τον τίτλο του μεγάλου φαβορί του ζευγαριού. Τίτλο τον οποίο δεν επιβεβαίωσαν και αποχαιρέτησαν έτσι «μοιραία» τη διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ