aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΒρέθηκε και σε πιο δύσκολη θέση, αλλά τελικά γλύτωσε!

Βρέθηκε και σε πιο δύσκολη θέση, αλλά τελικά γλύτωσε!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Παρά τη μαχητικότητα που επιδεικνύει στα τελευταία της παιχνίδια, η Δόξα χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο για να ξεμπλέξει από τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται και αυτό είναι οι βαθμοί.

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν κρατήσει τους πράσινους στα χαμηλά στρώματα, γεγονός που δεν τους επιτρέπει να αισθάνονται σίγουροι για τη συμμετοχή τους στο β’ γκρουπ, καθώς η διαφορά από την προτελευταία ΑΕΖ παρέμεινε η ίδια, ενώ αυξήθηκε από τον Άρη.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και οι παίκτες του καλούνται στα εναπομείναντα ματς να διατηρήσουν την ομάδα τουλάχιστον στη 12η θέση και παράλληλα να μαζέψουν βαθμούς για να «ψαλιδίσουν» όσο μπορούν τις αποστάσεις από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω στη βαθμολογία.

Τρεις αγωνιστικές έχουν απομείνει για τη λήξη της α’ φάσης του πρωταθλήματος και το πρόγραμμα της Δόξας είναι δυσκολότερο ακόμη και από αυτό της ΑΕΖ, την οποία θα αντιμετωπίσει στην τελευταία αγωνιστική. Μέχρι εκείνο το κρίσιμο παιχνίδι στο Παφιακό, η ομάδα της Κατωκοπιάς θα κληθεί να αντιμετωπίσει αρχικά τη Νέα Σαλαμίνα («Αμμόχωστος) και ακολούθως τον Άρη (Μακάρειο), σε αντίθεση με την ομάδα του Ζακακίου που έχει στο πρόγραμμά της τον Ερμή (Παφιακό) και την ουραγό Αναγέννηση Δερύνειας («Τάσος Μάρκου»).

Είναι όντως δύσκολη η θέση της Δόξας, η οποία όμως στο πρόσφατο παρελθόν βρέθηκε και σε πιο δύσκολη θέση και στο τέλος απέφυγε τον υποβιβασμό. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2014-15, με το πέρας της 23ης αγωνιστικής ήταν στον πάτο της βαθμολογίας και εθεωρείτο από πολλούς το μεγάλο φαβορί για να πέσει κατηγορία, όμως τελικά μάζεψε τους βαθμούς που χρειαζόταν και απέφυγε τα χειρότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ