aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤρένο η Δόξα στους U16

Τρένο η Δόξα στους U16

Τρένο πάει η ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς στο προαιρετικό πρωτάθλημα της ΚΟΠ κάτω των 16 (U16), που μετρά εφτά στα εφτά. Η ομάδα του Κυριάκου Παυλίδη και του Παναγιώτη Φασουλιώτη πέτυχε μεγάλης σημασίας νίκη την περασμένη αγωνιστική επί της Καρμιώτισσας με 2-1, η οποία ήταν και η πρώτη της ήττα, στο φετινό πρωτάθλημα, για την ομάδα των Πολεμιδιών.
Η προσφυγική ομάδα οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα εκτός έδρας που βρίσκεται στη 2η θέση (έχει μια ήττα παθητικό) και στον τελευταίο του αγώνα νίκησε την Ομόνοια (1-0), σε ένα ακόμα ντέρμπι. Παιχνίδι που αν το κερδίσει θα αποσπαστεί ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα.
Η ομάδα της Κατωκοπιάς εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να παραμείνει μέχρι το τέλος της κούρσας του μαραθωνίου στην πρώτη θέση (αφού στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 19 ομάδες) και να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Μέχρι τότε όμως η ομάδα των Παυλίδη, Φασουλιώτη έχει πολλά να αποδείξει ακόμα, αρχής γενομένης από τον μεθαυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ