aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤη Δόξα, δεν τη σκιάζει… δυσκολία καμιά

Τη Δόξα, δεν τη σκιάζει… δυσκολία καμιά

Στη Δόξα αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που κρύβει η σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Ωστόσο δεν τρομάζουν και οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων της Κατωκοπιάς εμφανίζονται πανέτοιμοι για να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλο, διεκδικώντας από την πίτα των πιθανοτήτων αυτό που τους αναλογεί.

Ενδεχόμενη ήττα δεν θα θεωρηθεί αποτυχία για τους πράσινους και το γεγονός αυτό λογικά θα πρέπει να απελευθερώσει τους παίκτες του Λούκα Χατζηλούκα από το όποιο άγχος, για να μπορέσουν να αγωνιστούν όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που, αν έρθει, θα είναι επιτυχία.

Στο σημερινό παιχνίδι κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Γκρεμσλ και στην αμυντική τετράδα οι Κένιντι (δεξιά), Μουχτάρης, Μπα (κεντρικοί αμυντικοί) και Πίκολι (αριστερά). Στη μεσαία γραμμή ως ανασταλτικοί μέσοι θα πάρουν θέση οι Ενινφούλ και Ασαμόα, ενώ ο Ζατλ θα είναι ο επιτελικός μέσος. Τέλος, στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Παπαφώτης (δεξιά) και Κάρλος (αριστερά), ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαντίκ. Εκτός βρίσκεται μόνο ο αρχηγός Ρεδόνδο που είναι τραυματίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ