aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣτο «Αμμόχωστος» με κοινό στόχο

Στο «Αμμόχωστος» με κοινό στόχο

Με την αναμέτρηση στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στον Ερμή και τη Δόξα (19:00 Cytavision 1 & Active 107.4, 102.5), ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αναμένεται να διεξαχθεί ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, μεταξύ δύο ομάδων που το τελευταίο διάστημα παίζουν καλό ποδόσφαιρο.

Οι μεν «φτεροπόδαροι» φαίνεται πως έχουν αρχίσει να βρίσκουν τα πατήματά τους και με τις εμφανίσεις τους πιστοποιούν ότι είναι ανεβασμένοι, οι δε «πράσινοι» από την αρχή της σεζόν κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις κι ας μην έχουν μαζέψει τους βαθμούς που ίσως άξιζαν. Περιττό ν’ αναφέρουμε ότι ο στόχος τόσο των Αραδιππιωτών όσο και των Κατωκοπιτών στο σημερινό ματς δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών, στην προσπάθεια που κάνουν για άνετη παραμονή στην Κατηγορία.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο Ζοάο ντε Ντέους είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών, καθώς οι Γκουλόν και Μαλόν υπολογίζονται και εναπόκειται στον Πορτογάλο τεχνικό η χρησιμοποίησή τους. Από πλευράς του, ο Λούκας Χατζηλούκας δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες του τιμωρημένου με κίτρινες κάρτες Ασαμόα, ενώ δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Μουχτάρη, ο οποίος ανέβασε ρυθμό τις τελευταίες ημέρες, όμως, ίσως προφυλαχθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ