aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣακκάς: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Σακκάς: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα (1-1) κόντρα στην Πάφος FC ο προπονητής της Δόξας Κώστας Σακκάς μετά το τέλος του αγώνα. Όπως ανέφερε η ομάδα του τακτικά είχε στον έλεγχο της το παιχνίδι, όμως η ποιότητα της παφιακής ομάδας τους δυσκόλεψε.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Σακκάς:

Αρχικά είπε: «Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Τακτικά ελέγξαμε το παιχνίδι όμως η ποιότητα της Πάφου μας δυσκόλεψε. Κρατάμε τον σημαντικό βαθμό. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη και θα προετοιμαστούμε όσο πιο κατάλληλα μπορούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το γεγονός ότι η Δόξα είχε μια αρκετά αμυντική προσέγγιση: «Ήταν παιχνίδι το οποίο περιμέναμε ότι η Πάφος θα βάλει αρκετή πίεση. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν και να πετύχουμε ένα γκολ που θα μας έφερνε κοντά στο να πάρουμε βαθμούς ή βαθμό. Σε ένα αρκετά μεγάλο βαθμό το πετύχαμε. Στη συνέχεια μας πίεσε αρκετά η Πάφος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ