aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣακκάς: «Άσκοπο φάουλ, κόρνερ και μία σέντρα…»

Σακκάς: «Άσκοπο φάουλ, κόρνερ και μία σέντρα…»

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Δόξας χαρακτήρισε το σημερινό κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα παρά την ήττα με 4-3 ο Κώστας Σακκάς. Ο τεχνικός της Δόξας τόνισε ότι η ομάδα του έχασε λόγω των λεπτομερειών που έκριναν το παιχνίδι και εντόπισε πρόβλημα στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Ήμασταν πολύ καλοί στα πρώτα 30 λεπτά και προηγηθήκαμε με ένα πανέμορφο γκολ. Η Νέα Σαλαμίνα μας χτύπησε στα στημένα στο πρώτο μέρος, εκεί που όντως είχαμε πρόβλημα. Χάσαμε από αυτό το στοιχείο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά πάλι. Για 30 λεπτά, σκοράραμε, κάναμε επιθέσεις. Το ποδόσφαιρο όμως είναι μικρές λεπτομέρειες και εμείς σήμερα χάσαμε από αυτές τις λεπτομέρειες. Δεχτήκαμε τέσσερα γκολ από φάσεις που μπορούσαμε να τις αποφύγουμε. Ένα άσκοπο φάουλ, ένα κόρνερ, μία σέντρα που μπορούσαμε να την αποφύγουμε. Η νίκη της Νέας Σαλαμίνας της αξίζει όμως και εμείς κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν αξίζαμε να δεχτούμε τέσσερα γκολ. Πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια.

Για τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του είπε: «Ο Σισκόφσκι ήταν με κορωνοϊό, μετά τον Σισκόφσκι ήταν και ο Παρασκευά με κορωνοϊό. Και τα δύο παιδιά αυτά είναι με ελάχιστες προπονήσεις. Μετά την καραντίνα έκαναν τρεις προπονήσεις. Δεν είναι ο λόγος που χάσαμε αλλά είχαμε πρόβλημα με αυτό. Η Νέα Σαλαμίνα είναι πολύ καλή μέσα στο κουτί. Και εκεί κάναμε κάποια λάθη που θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ