aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠεισμωμένη για αντεπίθεση στους τρεις «τελικούς» της

Πεισμωμένη για αντεπίθεση στους τρεις «τελικούς» της

Η Δόξα ακροβατεί πάνω σε τεντωμένο σχοινί και απ’ εδώ και πέρα, κάθε παιχνίδι είναι γι’ αυτήν σαν ένας τελικός. Κυρίως τα επόμενα τρία, μέσα από τα οποία θα κριθεί το μέλλον της με το πέρας της 26ης αγωνιστικής.

Η προσφυγική ομάδα είτε θα υποβιβαστεί απευθείας στη β’ κατηγορία είτε θα διεκδικήσει την παραμονή της στα «σαλόνια», στη β’ φάση του πρωταθλήματος μέσω του β’ γκρουπ. Οι πράσινοι πάντως ούτε που θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο «πτώσης» με τη λήξη της α’ φάσης του φετινού μαραθωνίου και δηλώνουν πεισμωμένοι και πανέτοιμοι για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν με Νέα Σαλαμίνα, Άρη και ΑΕΖ.

Αρχής γενομένης από το αυριανό εκτός έδρας ματς με τους ερυθρόλευκους της Αμμοχώστου, η Δόξα θα επιδιώξει να πάρει το «διπλό» για να διατηρηθεί στη 12η θέση της βαθμολογίας, αλλά και να στείλει μήνυμα σε όσους την έχουν ξεγραμμένη.

Στα θετικά για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι ότι δεν υπάρχουν τραυματίες, όμως θα καταστρώσει το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει τις υπηρεσίες του Παουλίνιο, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ