aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΜοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με στόχο την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα θα αγωνιστούν σήμερα η Αναγέννηση και η Δόξα στο «Τάσος Μάρκου». Αμφότερες έχουν από έναν βαθμό μέχρι στιγμής, απέναντι στην ίδια αντίπαλο, την Ομόνοια.

Η πρώτη έφερε 2-2 εντός έδρας και η δεύτερη 1-1 στο ΓΣΠ. Στην 5η αγωνιστική θέλουν να σπάσουν το ρόδι, να ανέβουν στη βαθμολογία και να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία. Παραλλήλως, θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα, η μία από την άλλη, καθώς θα παλέψουν για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Ο προπονητής της ομάδας της Δερύνειας, Αδάμος Αδάμου, ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα απέναντι στη Δόξα. Ο Κύπριος τεχνικός προσαρμόζει το πλάνο αναλόγως του αντιπάλου και σήμερα σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Το πιθανότερο είναι ότι θα επαναφέρει στην κορυφή της επίθεσης έναν εκ των Κυπριανού και Φουρτάδο, ενώ θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Νατσιόπουλος. Οι Ντιαλό και Βλασόπουλος ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσε και θα είναι στην ενδεκάδα. Εκτός πλάνων του Αδάμου θα είναι και πάλι ο τιμωρημένος Ευθυμίου.

Στον αντίποδα, διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα σκέφτεται και ο Λούκας Χατζηλούκας. Κατ’ αρχάς, ο τεχνικός της Δόξας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Αλβέρτ Σεράν και αναμένεται να χρησιμοποιήσει στη θέση του τον Ζοάο Λεονάρντο.

Ωστόσο, επειδή δεν ικανοποιήθηκε από την απόδοση της ομάδας στο ματς της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον Ερμή, πιθανόν να προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που είναι υποψήφιοι για επιστροφή στην ενδεκάδα που θα βρεθεί στη σέντρα με την έναρξη του ματς είναι οι Περάλτα, Φοφανά και Εντμάρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ