aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΚαρμιώτισσα - Δόξα: Κυνηγώντας και μαθηματικά την παραμονή τους

Καρμιώτισσα – Δόξα: Κυνηγώντας και μαθηματικά την παραμονή τους

Σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν το συντομότερο και μαθηματικά την παραμονή τους, Καρμιώτισσα και Δόξα θα αναμετρηθούν σήμερα (19:00, Cablenet1) στο Τσίρειο για την 9η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, η γηπεδούχος ομάδα με νίκη και παράλληλα ήττα του Ολυμπιακού αύριο από την Ανόρθωση, θα υλοποιήσει τον πιο πάνω στόχο. Είναι ήδη στο +13 και με τη διαφορά να φθάνει στο +16 και αφού θα απομένουν πέντε αγωνιστικές, δεν θα μπορεί να καλυφθεί στη συνέχεια. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, που προέρχεται από το «διπλό» στο «Τάσος Μάρκου», αλλά και από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (3 νίκες, 1 ισοπαλία), θα θελήσει να αξιοποιήσει την έδρα της και να ξεγνοιάσει για τα καλά.

Από την άλλη, η Δόξα που προέρχεται από βαριά ήττα από την Ανόρθωση (0-5), την μόνη ομάδα που την κέρδισε δύο φορές στα τελευταία 12 παιχνίδια, στοχεύει στη νίκη για να πάρει αέρα 11 βαθμών από τον Ολυμπιακό που αγωνίζεται αύριο. Ο Σακκάς προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του και αναμένει να βγάλουν αντίδραση. Αναμένεται αμφίρροπο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη, όχι πως με την ισοπαλία θα τα βάψουν μαύρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ