aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Καραβίδας»: «Με το έτσι και το θέλω!»

«Καραβίδας»: «Με το έτσι και το θέλω!»

Με το έτσι και το θέλω, η Δόξα θα παραμείνει στην Α’ Κατηγορία, σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της Κώστα Χριστοδούλου «Καραβίδα» στον SuperSport FM. Όπως ανέφερε, είναι από φύση του πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Χριστοδούλου:

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Έχουν γνώση οι φύλακες, όμως με το έτσι και το θέλω, η Δόξα θα παραμείνει στην Α’ κατηγορία. Είμαι από φύση μου πολύ αισιόδοξος άνθρωπος, όμως όταν είσαι κοντά στην ομάδα, παρακολουθείς τις προπονήσεις, έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά. Θα έπρεπε να είμαστε πιο ψηλά από εκεί που είμαστε σήμερα, όμως θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τη δυσκολία του παιχνιδιού: «Έχουμε πει πως φέτος δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και πρέπει να παίρνεις βαθμούς από παντού. Αν δεν παίρνεις βαθμούς, θα πας στην Β’ κατηγορία και η ομάδα μας έχει αποδείξει πως μπορεί να πάρει βαθμούς με οποιοδήποτε αντίπαλο».

Για το γήπεδο: «Το γήπεδο είναι στο τελικό στάδιο, μπαίνουν οι τελικές πινελιές. Είναι στο πρόγραμμα να παίξουμε το παιχνίδι με την Ομόνοια σε αυτό. Αν δεν πετύχουμε όμως τον στόχο αυτό και πάμε μετά τα Χριστούγεννα, δεν χάθηκε ο κόσμος».

Για τον κόσμο: «Ανυπομονούμε να μπούμε στο γήπεδο για πρώτη φορά, να δούμε τον κόσμο, τους ποδοσφαιριστές μας μέσα σε αυτό. Η χωρητικότητα είναι 2000 η μία κερκίδα και η απέναντι 2200. Έχουμε πει πως θα δώσουμε σε πολλά παιδιά κάτω των 16 ετών εισιτήρια διαρκείας. Όλος ο κόσμος της περιοχής θα αγκαλιάσει την ομάδα και την προσπάθειά της».

Για την καταγγελία: «Έχουμε καλεστεί και δώσαμε κάποιες καταθέσεις, όμως από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση».

Για το πρωτάθλημα: «Προβλέπω πως μία ή δύο ομάδες από το Big-6 θα μείνουν εκτός εξάδας»

Για τις μετεγγραφές: «Για την ώρα δεν σκεφτόμαστε τίποτα, εκτός από το να πάρουμε βαθμούς. Θέλουμε να πάρουμε έξι βαθμούς στο Μακάρειο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ