aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΗ δύσκολη εβδομάδα και η διαχείριση για την Δόξα

Η δύσκολη εβδομάδα και η διαχείριση για την Δόξα

Τρία δύσκολα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δόξας σε διάστημα μίας εβδομάδας. Διότι ενδιαμέσως των σημαντικών αναμετρήσεων με τους Ερμή (17/2) και Πάφος FC (23/2), θα διεξαχθεί ο εξ αναβολής επαναληπτικός της φάσης των «16» κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (20/2).

Όπως φάνηκε όμως την περασμένη Τετάρτη, ο Λούκας Χατζηλούκας σκέφτεται περισσότερο την προσπάθεια για παραμονή παρά την πρόκριση στο Κύπελλο. Αυτό καθώς από την ενδεκάδα που ανακοινώθηκε προτού αναβληθεί το ματς απουσίαζαν κάποια από τα γερά χαρτιά των πρασίνων, όπως οι Γκρεμσλ, Κάρλος, Ασαμόα, Νελσίνιο και Σωτηρίου.

Επομένως, είναι πιθανό να λειτουργήσει με την ίδια λογική την ερχόμενη Τετάρτη ο Κύπριος προπονητής. Τα βαθμολογικά δεδομένα φέρνουν τους πράσινους σε επιφυλακή ενόψει της συνέχειας και έτσι, το βάρος θα πέσει στην προσπάθεια απομάκρυνσης από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Θα δοκιμάσει ο Αλεξάνδρου

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις εντός του διήμερου και αν δεν προκύψει πρόβλημα, θα υπολογίζεται ενόψει Ερμή. Αν βγάλει ένα διήμερο ή ένα τριήμερο σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης, θα κριθεί έτοιμος για το ματς της Κυριακής στο Μακάρειο. Από εκεί και πέρα, ο Αλφόνσο Αρτάβε δύσκολα θα αγωνιστεί, ενώ εκτός πλάνου βρίσκεται ο τιμωρημένος Κωνσταντίνος Σωτηρίου. Τέλος, ο Στέφανος Μουχτάρης αγωνίστηκε για λίγα λεπτά έστω απέναντι στην Ομόνοια, έπειτα από περίπου δύο μήνες, και είναι θέμα χρόνου να βρεθεί σε ετοιμότητα για 90λεπτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ