aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΗ. Χαραλάμπους: «Η μπάλα έχει παιχτεί και μετά τραβήχτηκε η γραμμή του VAR»

Η. Χαραλάμπους: «Η μπάλα έχει παιχτεί και μετά τραβήχτηκε η γραμμή του VAR»

Με το VAR για τις γραμμές στα γκολ που ακυρώθηκαν για οφσάιντ τα είχε ο Ηλίας Χαραλάμπους, μετά την ήττα της Δόξας με 0-1 από την ΑΕΛ:

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Μπήκαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες τις οποίες δεν τις κάναμε γκολ και μας στοίχησε η φάση του πέναλτι. Αν το βάζαμε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αλλά έτσι είναι στα πέναλτι. Εμείς χάσαμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Βάλαμε δύο γκολ που ακυρώθηκαν από το VAR. Έχω δει φωτογραφίες. Στο VAR πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Στο ένα γκολ η μπάλα έχει παιχτεί και μετά τραβήχτηκε η γραμμή. Δεν είναι η δουλειά μου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπαίνουν οι γραμμές, να το δουν οι υπεύθυνοι. Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε αλλά θα συνεχίσουμε».

Σε ερώτηση εάν μπαίνει πίεση τώρα που μειώνεται η διαφορά από την προτελευταία θέση, απάντησε: «Εμείς βλέπουμε την δική μας ομάδα. Λέω και στα παιδιά ότι θα βλέπουμε τα δικά μας παιχνίδια και αν είμαστε εμείς καλά θα κρατήσουμε την διαφορά. Αφήνουμε την ήττα και αρχίζουμε προετοιμασία για το ματς με την ΠΑΕΕΚ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ