aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΦέρνει τον Μάικλ Ουτσέμπο

Φέρνει τον Μάικλ Ουτσέμπο

Οι προσπάθειες της Δόξας για ενίσχυση συνεχίζονται και απομένουν δύο κινήσεις για να συμπληρώσει το ρόστερ της νέας σεζόν. Την… τρύπα στην άμυνα θα καλύψει ο Βραζιλιάνος στόπερ (αγωνίζεται και ως δεξιός μπακ) Νιούτον Πίκολι, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Κατωκοπιάς, ενώ σε καλό δρόμο για να κλείσει είναι και η περίπτωση του επιθετικού. Ψηλά στη λίστα των υποψήφιων φορ βρίσκεται το όνομα του Μάικλ Ουτσέμπο (αριστερά στη φωτό), με τον οποίο έχουν γίνει επαφές για συνεργασία.

Ο παίκτης αναμένεται στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα για τις τελευταίες συζητήσεις με τους πράσινους. Ο 27χρονος Νιγηριανός φορ αγωνιζόταν στην Μποαβίστα (41 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ), ενώ στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα των Φένλο (58 συμμετοχές, 8 γκολ και 9 ασίστ) και Σερκλ Μπριζ (55 συμμετοχές, 7 γκολ και 2 ασίστ). Είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ