aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΈβρεξε τέρματα στο Μακάρειο! (vid)

Έβρεξε τέρματα στο Μακάρειο! (vid)

Σε ένα αρκετά χορταστικό παιχνίδι από άποψης πολλών τερμάτων στο Μακάρειο, η Δόξα επικράτησε της Αλκής με 4-3 χάρις σε γκολ στην εκπνοή του αγώνα από τον Σαντίκ.

Η Δόξα προηγήθηκε στο 12’ με τον Ιωάννου, ενώ η Αλκή ανέτρεψε τα σε βάρος της δεδομένα με γκολ των Μπιλάλ (20’) και Μαλφλουρί (24’). Στο 37’ ο Ενινφούλ με πλασέ από κοντινή απόσταση έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2-2), όμως, πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ο  Φαμπρίσιο στην εκπνοή του ημιχρόνου με κεφαλιά έβαλε ξανά την Αλκή σε θέση οδηγού (3-2)

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Δόξα κατάφερε με τον Λουίς Κάρλος να ισοφαρίσει (54’) και ο Σαντίκ στις καθυστερήσεις του αγώνα έδωσε την νίκη στη Δόξα μετά από στατική φάση.

Δόξα (Ματθαίος Πιππίας): Γκρεμσλ, Πουτζιουρής, Μουχτάρης, Ρεδόνδο, Ιωάννου, Χαραλάμπους (Ασαμόα 54′), Ενινφούλ, Λουίς Κάρλος (Παπαφώτης 75′), Νααρ (Κιφουετί 65′), Ζατλ, Σαντίκ.

Aλκή (Σάββας Δαμιανού): Πάρντο, Ντουβεντρού, Ενγκομό, Χαρή (Ρούκα 59′), Τιγκρουτζιά (Πιεράτσι 78′), Λοϊζίδης, Μαλφλουρί (Μαάτσι 66′), Φαμπρίσιο, Μπιλάλ, Ντιαγκιτέ, Γκλομπάρντ.

Σκόρερς: 12′ Ιωάννου, 37′ Ενινφούλ, 53′ Κάρλος, 90′ + 4 Σαντίκ / 19′ Μπιλάλ, 24′ Μαλφλουρί, 45′ + 1′ Φαμπρίσιο.

Κίτρινες: Ασαμόα.

Αποβολές: -/-.

Στάδιο: Μακάρειο.

Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας.

Α’ βοηθός: Παύλος Γεωργίου.

Β’ βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου.

Τέταρτος: Γιώργος Νικολάου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ