aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕπιστροφή την Πρωταπριλιά

Επιστροφή την Πρωταπριλιά

Περισσότερο χρόνο θα χρειαστούν τελικά για να ξεπεράσουν τον τραυματισμό τους οι Εμίλιο Σάντσες και Γουίλσον Κένιντι (φωτό) της Δόξας, από ό,τι αρχικά είχε υπολογιστεί. Αμφότεροι προπονούνται ατομικά και δεν υπολογίζονται από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη για τη μεθαυριανή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη, που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα δοκιμάσουν να ανεβάσουν ρυθμό εκγύμνασης στις πρώτες προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας. Λόγω του ότι δεν θα διεξαχθούν αγώνες πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου, αφού η Εθνική Κύπρου θα αντιμετωπίσει την Εσθονία (25/3), η επιστροφή των Σάντσεθ και Κένιντι θα γίνει στο ματς με την Καρμιώτισσα την 1η Απριλίου.

Επομένως, ο κόουτς των πράσινων της Κατωκοπιάς θα προσπαθήσει μεθαύριο να καλύψει ξανά την απουσία τους με άλλες λύσεις. Όπως συνέβη στο ματς με τον Ερμή (2-1), κατά την πρεμιέρα των πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ