aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕπιστροφή η Δόξα, σεφτέ ο Άρης

Επιστροφή η Δόξα, σεφτέ ο Άρης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Δόξα και ο Άρης δίνουν μάχες τα τελευταία χρόνια για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία και η τρέχουσα σεζόν είναι πιθανό να μην αποτελέσει εξαίρεση. Γι’ αυτό και το αποτέλεσμα της σημερινής μεταξύ τους αναμέτρησης στο Μακάρειο, ίσως διαδραματίσει ρόλο ως προς την κατάταξή τους στη βαθμολογία στο τέλος της σεζόν (και ας ακολουθούν κατά πάσα πιθανότητα άλλα τρία μεταξύ τους ματς).

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το 0-2 από την Ανόρθωση και να παραμείνουν στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Άρχισαν αισιόδοξα τη σεζόν και άλλο ένα τρίποντο θα δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Απουσία ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει και ο Λούκας Χατζηλούκας έχει πολλές επιλογές για το αρχικό σχήμα, το οποίο αναμένεται να διαφοροποιηθεί σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στον αντίποδα, ο ένας βαθμός που απέσπασε ο Άρης στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ (0-0) ήταν αρκετά καλός, κυρίως από πλευράς ψυχολογίας. Ωστόσο, στις τάξεις του γνωρίζουν πως υπάρχει ανάγκη για την πρώτη νίκη, ώστε να αρχίσει η ανοδική πορεία. Οι πράσινοι νιώθουν δυνατοί και ικανοί να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, έχοντας όμως υπόψη τους πως θα πρέπει να καταθέσουν όλες τους τις δυνάμεις. Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα στερηθεί των υπηρεσιών δύο πολύ καλών ποδοσφαιριστών.

Ο Παναγή και ο Μαραγκουδάκης, από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές, δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν λόγω καρτών. Στη μεσαία γραμμή, τη θέση του πρώτου θα πάρει ένας από τους Μαλεκκίδη και Αουρέλιο, ενώ στη θέση του δεύτερου, πιθανοί αντικαταστάτες του, είναι ένας από τους Γιούσε, Ιονίτσα και Πάγκαλο. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ντέρμπι και θα χρειαστεί να πιάσουν οι ποδοσφαιριστές την ίδια καλή απόδοση, όπως με τον ΑΠΟΕΛ. Σφικτή άμυνα, αλληλοκάλυψη, τρέξιμο παντού και φυσικά να έχουν και το γκολ. Μπροστά από τον Νουρεντινόσκι, η αμυντική τετράδα δεν θα αλλάξει. Θα την αποτελούν οι Χριστοφόρου, Λεονάρντο, Τρομπάροφ και Ράντου. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ενγκολό, Αουρέλιο και Φράγκος, ενώ τη γραμμή κρούσης θα αποτελούν οι Νικολίτσα, Γιούσεφ και Ιονίτσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ