aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕπιστρέφει ο Μάρκος Χαραλάμπους

Επιστρέφει ο Μάρκος Χαραλάμπους

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ΠΑΕΕΚ, ο Μάρκος Χαραλάμπους θα αποχωρήσει από την ομάδα για να επιστρέψει στην προηγούμενη, που είναι η Δόξα. Ο 29χρονος μέσος, που αγωνίστηκε στην ομάδα της Κατωκοπιάς τη σεζόν 2019-20, έχει ήδη συμφωνήσει για συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη περίοδο.

Ο πρόεδρος Κώστας Χριστοδούλου, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής Λούκας Χατζηλούκας, έχουν σε εκτίμηση τον Χαραλάμπους και στην προσπάθεια να ενισχύσουν το κυπριακό στοιχείο προχώρησαν σε συμφωνία μαζί του. Ο ποδοσφαιριστής είδε με θετικό μάτι την επιστροφή του στη Δόξα, αφού θα πάει σε γνώριμα λημέρια, ενώ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία. Στη Δόξα, όπως πληροφορούμαστε, «καλοβλέπουν» τουλάχιστον άλλον ένα ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕΕΚ.

Ο Νίκος Ανδρονίκου συνεχίζει την προετοιμασία για το σημαντικό παιχνίδι της Δευτέρας με τον Εθνικό. Είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ