aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕκκίνησε όπως τη σεζόν 2013-14

Εκκίνησε όπως τη σεζόν 2013-14

Η Δόξα κάνει φέτος μια από τις καλύτερες… εκκινήσεις της σε πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, όπου συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία έξι χρόνια. Οι τέσσερις βαθμοί συγκομιδή στις πρώτες τρεις αγωνιστικές φαίνονται λίγοι, όμως για μια ομάδα όπως η Δόξα, που έχει ως στόχο της την άνετη παραμονή, θεωρούνται ικανοποιητικοί.

Μόνο μια φορά οι πράσινοι της Κατωκοπιάς κατάφεραν στις πρώτες τρεις στροφές πρωταθλήματος να μαζέψουν τέσσερις βαθμούς, όσους έχουν μέχρι στιγμής φέτος. Συγκεκριμένα, αυτό έγινε τη σεζόν 2013-14 όταν κέρδισαν τη Νέα Σαλαμίνα, έμειναν στην ισοπαλία με τον Άρη και έχασαν από τον Ερμή. Στις άλλες τέσσερις σεζόν η βαθμολογική τους συγκομιδή με το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών δεν ήταν και η καλύτερη. Τη σεζόν 2012-13 δεν είχαν βαθμούς, τις σεζόν 2014-15 και 2016-17 μόλις που πήραν έναν πόντο, ενώ την ενδιάμεση σεζόν 2015-16 είχαν πάρει δύο ισοπαλίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ