aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΈχει σφυγμό, είναι ζωντανή!

Έχει σφυγμό, είναι ζωντανή!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Φωτιά στην… ουρά του πρωταθλήματος έβαλε η Δόξα μετά τη σπουδαία νίκη της στο Μακάρειο επί της Καρμιώτισσας (3-0) κι έδειξε πως έχει σφυγμό και μπορεί να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο, η ομάδα της Κατωκοπιάς έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και με πρωταγωνιστές τους σκόρερ της Φοφανά, Κορομίνας και Γκόμες, πήρε το ζητούμενο που την κρατά ζωντανή στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού. Κανείς ποδοσφαιριστής της Δόξας δεν υστέρησε σε απόδοση και προσφορά, άπαντες βοήθησαν, εφάρμοσαν κατά γράμμα το πλάνο του Σάββα Πουρσαϊτίδη και επιβλήθηκαν στο γήπεδο των αντιπάλων τους.

Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει ακόμη. Η συνέχεια–όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής της προσφυγικής ομάδας- παραμένει πολύ δύσκολη, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις η Δόξα έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει ότι στο τέλος της σεζόν θα υλοποιήσει τον στόχο της. Απομένουν άλλα επτά παιχνίδια μέχρι το φινάλε, με την προσφυγική ομάδα να καλείται να καλύψει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που τη χωρίζουν από τον Άρη και την Καρμιώτισσα για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία. Δύσκολο το έργο της όχι όμως και ακατόρθωτο από τη στιγμή που παίξει από μια φορά τις ομάδες που προαναφέραμε.

Σίγουρα πολύ σημαντικό χαρακτηρίζεται το επόμενο παιχνίδι της και πάλι στο Μακάρειο, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της β’ φάσης, τη στιγμή που δύσκολες αποστολές θα έχουν και οι άλλες δύο ομάδες που στοχεύουν στην αποφυγή του υποβιβασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ