aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Το «κανονάκι» περιμένει κι άλλες ευκαιρίες

Δόξα: Το «κανονάκι» περιμένει κι άλλες ευκαιρίες

Το πρόσφατο παιχνίδι της Δόξας με αντίπαλο τον Ακρίτα για το Κύπελλο δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής από τη στιγμή που το τελικό σκορ μιλά από μόνο του (7-0). Ωστόσο, ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στον νεαρότερο ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο λόγος για τον Αντρέα Μιχαήλ, τον οποίο εμπιστεύτηκε ο Έντουαρντ Ερανοσιάν, του έδωσε την ευκαιρία να δείξει την αξία του και ο 16χρονος τον δικαίωσε στον απόλυτο βαθμό, σκοράροντας κι ένα γκολ. Η αγκαλιά του Βούλγαρου τεχνικού στον μικρό μετά το τέλος του αγώνα (βλέπε σχετική φωτό), τα λέει όλα και πλέον ο Μιχαήλ περιμένει κι άλλες συμμετοχές με την α’ ομάδα των «πρασίνων», έστω και ως αλλαγή. Και αν κρίνουμε από τη μέχρι τώρα παρουσία του στα μικρότερα πρωταθλήματα της ΚΟΠ, είναι θέμα χρόνου να τον ξαναδούμε αγωνιζόμενο, αυτή τη φορά σε παιχνίδι Α’ Κατηγορίας.

Ο Αντρέας Μιχαήλ είναι βασικό στέλεχος της ομάδας Παίδων Κ-17 της Δόξας και είναι και ο πρώτος της σκόρερ με 11 γκολ σε 9 ματς. Έχει πάρει ελάχιστον αλλά σημαντικό χρόνο συμμετοχής και με την ομάδα Κ19, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο Νέων. Στη Δόξα πιστεύουν πολύ στις ικανότητές του και τον θεωρούν ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ