aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Σφίγγει ο κλοιός...

Δόξα: Σφίγγει ο κλοιός…

Ο κλοιός σφίγγει για τη Δόξα, που έχασε προψές από τον Απόλλωνα με 0-1 στο Μακάρειο και παραμένει στον βυθό της βαθμολογίας, με τρεις ισοπαλίες και εφτά ήττες. Δίχως νίκη σε δέκα ματς, βρίσκεται σε δυσμενή κατάσταση και για να ανατραπεί το σκηνικό θα πρέπει να βελτιωθεί δραματικά.

Μπροστά της, όμως, ξεπροβάλλει παιχνίδι κόντρα σε αντίπαλο με απαιτήσεις μεν, με τα δικά της «θέματα» δε. Την Κυριακή θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι στην Πάφος FC. Αν και οι γαλάζιοι είναι ποιοτικά στελεχωμένοι, δεν πείθουν, βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και οι πράσινοι της Κατωκοπιάς μπορούν να διεκδικήσουν την πρώτη νίκη τους στο τρέχον πρωτάθλημα.

Στη διάθεση του Έντουαρντ Ερανοσιάν θα επιστρέψει ο Στέφανος Μουχτάρης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Αλεξάντρε Καρλάο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός προπονείτο σε φουλ ρυθμό την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά επιλέγηκε να μείνει εκτός αποστολής για λόγους ετοιμότητας. Από εκεί και πέρα, ο Μιγκέλ Καρλίτος θα εκτίσει την ποινή του την Κυριακή και θα δικαιούται να αγωνιστεί στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ακρίτα Χλώρακας (4/12).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ