aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Ψάχνει νίκη μετά από 5 βδομάδες

Δόξα: Ψάχνει νίκη μετά από 5 βδομάδες

Μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης, στις 12 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, η Δόξα στα τρία ματς που ακολούθησαν μέτρησε κατά σειρά μια ήττα και δύο ισοπαλίες. Γι’ αυτό και σήμερα, μετά από πέντε εβδομάδες, παίζοντας στην έδρα της απέναντι στον Άρη (18:00, Cytavision1) θα θελήσει να φθάσει στην επιτυχία που θα της επιτρέψει να κάνει βαθμολογικό άλμα.

Ναι μεν ο Άρης παρουσιάζεται δυνατός στην τρέχουσα σεζόν και προέρχεται από δύο σερί επιτυχίες, όμως στην ομάδα της Κατωκοπιάς δεν υπάρχει περιθώριο νέας απώλειας βαθμών, όσο κι αν είναι νωρίς στη σεζόν. Ο Άρης είναι αντίπαλος με περίπου τους ίδιους στόχους και στο Μακάρειο οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα θεωρηθεί αποτυχία για την ομάδα του Κώστα Σακκά.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει τον Κοβάσεβιτς λόγω καρτών, ενώ αμφίβολοι είναι οι Κυριάκου και Εμπραλίτζε. Εάν τελικά δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Κύπριος μπακ τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Στυλιανού. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ένας εκ των Μπαλντέ ή Σασί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ