aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Ψάχνει νίκη εξάδας!

Δόξα: Ψάχνει νίκη εξάδας!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δύο ήττες στα τρία τελευταία ματς της δέχθηκε η Δόξα, που προ ενός δεκαημέρου ήταν αήττητη. Συγκεκριμένα, έχασε από τις ΑΕΚ και ΑΕΛ, ενώ ενδιάμεσα σε εξ αναβολής αγώνα νίκησε τη Νέα Σαλαμίνα. Η έως τώρα πορεία της ομάδας του Σακκά κρίνεται ικανοποιητική και σήμερα απέναντι στο Παραλίμνι εκτός έδρας (18:00), θα αναζητήσει επάνοδο στις επιτυχίες και να βρεθεί στην εξάδα. Παράλληλα, με «διπλό» σήμερα θα αφήσει τον αντίπαλό της, που άρχισε τη σεζόν έχοντας λίγο ή πολύ τον ίδιο στόχο, στο -10!

Ο Κώστας Σακκάς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και εκτός απροόπτου θα στηριχθεί στους ίδιους έντεκα με τους οποίους άρχισε τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ. Και παρά την ήττα η προσπάθεια της ομάδας ήταν αρκετά καλή. Εφόσον ο Κύπριος τεχνικός επιβεβαιώσει την πιο πάνω πρόβλεψη, η Δόξα θα αρχίσει τον αγώνα με τους Σισκόφσκι, Μιντίκκης, Μουκτάρης, Πάντιτς, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Ολιβέιρα, Μέσκα, Κάρλος, Σαντίκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ