aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Προέχει το ματς κυπέλλου

Δόξα: Προέχει το ματς κυπέλλου

Το ματς της Τετάρτης με τον Ακρίτα Χλώρακας στο Μακάρειο, για την Α’ φάση του Κυπέλλου Coca Cola, είναι αυτό που προέχει για τη Δόξα. Μετά θα επικεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, που είναι με την Πάφος FC εκτός έδρας, το Σάββατο. Μετά το χθεσινό ρεπό, οι πράσινοι της Κατωκοπιάς στρώνονται από σήμερα στη δουλειά για το μεθαυριανό ματς.

Ο Κώστας Σακκάς θα ξεκουράσει ποδοσφαιριστές που ήταν «ενδεκαδάτοι» στα ματς πρωταθλήματος και παράλληλα θα δώσει την ευκαιρία σε άλλους που είτε μένουν στον πάγκο είτε αγωνίζονται ως αλλαγή. Όσοι θα μείνουν εκτός από το παιχνίδι της Τετάρτης θα κάνουν διπλή προπόνηση σήμερα. Η Δόξα είναι το φαβορί απέναντι στην ομάδα της Χλώρακας και θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Σακκάς απαιτεί σοβαρότητα από τους παίκτες του, γνωρίζοντας πως κάθε αγώνας είναι δύσκολος και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ