aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Προχώρησαν στο… παρασύνθημα και περιμένουν

Δόξα: Προχώρησαν στο… παρασύνθημα και περιμένουν

Οι Κώστας Χριστοδούλου και Λούκας Χατζηλούκας δεν μένουν μόνο στην παρακολούθηση ποδοσφαιριστών, κατά την παραμονή τους στην Ιβηρική Χερσόνησο. Αντιστοίχως, ο πρόεδρος και ο προπονητής της Δόξας εντόπισαν στόχους και πέρασαν αμέσως στο… παρασύνθημα.

Τους προσέγγισαν και άρχισαν τις επαφές με στόχο να τους πείσουν να συνεχίσουν την καριέρα τους φορώντας τη φανέλα της ομάδας της Κατωκοπιάς. Προς το παρόν δεν υπάρχει κατάληξη, εντούτοις επικρατεί αισιοδοξία ότι το ταξίδι σε Ισπανία και Πορτογαλία θα αποφέρει καρπούς. Προς το παρόν, αποκτήθηκε ο γνωστός μας από την παρουσία του στην Αλκή Ορόκλινης Ντούσκο Τραϊτσέφσκι, ενώ ανανεώθηκε το συμβόλαιο των Βλαντιμίρ Μπόλιεβιτς, Λουίς Κάρλος και Αλφόνσο Αρτάβε.

Αντιθέτως, οι Νιλς Ζατλ, Γιεβγκέν Παβλόφ και Ραζβάν Τίνκου έφυγαν για την πατρίδα τους δίχως να ενημερωθούν για ανανέωση συνεργασίας. Κάτι που δείχνει ότι δύσκολα θα αγωνιστούν για τη Δόξα στη νέα σεζόν. Επίσης, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Κωνσταντίνου Σωτηρίου από την Ανόρθωση, για τον οποίον ενδιαφέρονται οι πράσινοι και ίσως γίνει κρούση για να παραμείνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ