aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Πείσμωσε και βλέπει μπροστά

Δόξα: Πείσμωσε και βλέπει μπροστά

Την αδικία νιώθουν έντονα στη Δόξα, την οποία εξέφρασαν και μέσω ανάρτησης με βίντεο από φάσεις που ποδοσφαιριστές της αποβλήθηκαν, αλλά δεν έγινε το ίδιο με τον Σαρφό του Ολυμπιακού στο μεταξύ τους παιχνίδι. Το γεγονός αυτό κάνει πιο αποφασιστικούς τους πράσινους της Κατωκοπιάς ενόψει της συνέχειας.

Πείσμωσαν και θέλουν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μόλις μια νίκη σε επτά αγώνες μετρά η ομάδα του Σακκά και παρόλο που θα έχει δύσκολη αποστολή το προσεχές Σάββατο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θα κυνηγήσει το τρίποντο. Η προετοιμασία άρχισε, με τον Κύπριο τεχνικό να μετρά την επάνοδο του Αντάμοβιτς, που στο πρόσφατο παιχνίδι απουσίασε λόγω καρτών, αλλά και του Χάρη Κυριάκου.

Απών θα είναι και πάλι ο τραυματίας Εμπραλίτζε. Ο Ασαμόα, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, θα αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι και θα απουσιάσει από το επόμενο απέναντι στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ