aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Παίρνει τον δρόμο για το βουνό

Δόξα: Παίρνει τον δρόμο για το βουνό

Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας ολοκληρώθηκε για τη Δόξα, με προπονήσεις αρχικά στο γήπεδο του Χαλκάνορα και ακολούθως στα βοηθητικά του Μακαρείου σταδίου. Έγινε κι ένα φιλικό, αυτό με την ΑΕΚ στο «Αρένα» (0-1). Από σήμερα, λοιπόν, η ομάδα της Δόξας θα εγκατασταθεί στην Κυπερούντα, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Πέρα από τις διπλές προπονήσεις, την τρέχουσα εβδομάδα οι πράσινοι της Κατωκοπιάς θα δώσουν και δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια. Την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό και την Κυριακή με την Ανόρθωση.

Ο σχεδιασμός της ομάδας ολοκληρώνεται με την ένταξη του Ισπανού επιθετικού, Αλμπέρτο Ροδένας. Στην πορεία εάν και εφόσον κριθεί απαραίτητο, ίσως γίνει άλλη μια κίνηση. Με τις προσθήκες που έγιναν, κρίνεται πως το έμψυχο δυναμικό είναι ικανό να οδηγήσει τη Δόξα σε υλοποίηση των στόχων της.

Ο Σακκάς με τους συνεργάτες του δουλεύουν σκληρά για να αποκτήσει η ομάδα καλή φυσική κατάσταση αλλά και σε βάθος χρόνου να περάσει τη φιλοσοφία του. Αρκετοί ποδοσφαιριστές γνωρίζουν τα «θέλω» του Κύπριου τεχνικού αφού συνεργάστηκαν και πέρσι μαζί, την ώρα που οι νεοφερμένοι τα μαθαίνουν και προσπαθούν να προσαρμοστούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ