aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Ο Σακκάς… έγινε Σατσιάς

Δόξα: Ο Σακκάς… έγινε Σατσιάς

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μέσα σε λίγες ώρες προέκυψε απόλυση και πρόσληψη προπονητή στη Δόξα. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σακκάς αποτελεί παρελθόν, απόφαση για την οποία ενημερώθηκε χθες το πρωί και αφού προηγουμένως υπήρξε συμφωνία με τον Μαρίνο Σατσιά.

Τα αρνητικά αποτελέσματα της Δόξας τις τελευταίες εβδομάδες, με αποκορύφωμα την προχθεσινή ήττα από τον Εθνικό, που είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη (είναι στο +4), οδήγησαν τη Δόξα στην απόφαση για τερματισμό της συνεργασίας της με τον Σακκά.

Παράλληλα προσελήφθη ο Σατσιάς, που ήδη έπιασε δουλειά με στόχο να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες και την απομάκρυνσή της από την επικίνδυνη ζώνη. Στόχος είναι η διασφάλιση της παραμονής στην Κατηγορία όσο πιο νωρίς. Ο Σατσιάς, που προ εβδομάδων αποτέλεσε παρελθόν από τον Ερμή, δεν άργησε να βρει δουλειά και θα θελήσει να αξιοποιήσει τη νέα ευκαιρία που του δίνεται, θέλοντας να δείξει έργο και να κερδίσει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ