aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Ο από μηχανής Θεός, τα παράπονα και ο Μπόλιεβιτς που τη γλίτωσε φτηνά

Δόξα: Ο από μηχανής Θεός, τα παράπονα και ο Μπόλιεβιτς που τη γλίτωσε φτηνά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σαν από μηχανής Θεός ο Λουίς Κάρλος σκόραρε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων στο Μακάρειο στάδιο και χάρισε τον ένα βαθμό για τη Δόξα απέναντι στον Ερμή (1-1). Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε περάσει μερικά δευτερόλεπτα προηγουμένως στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα χρίστηκε σκόρερ!

Ισοφάρισε το γκολ του Ρουσιά (83’) με το οποίο ο Ερμής πήρε το προβάδισμα και για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι, υποστηρίζοντας ότι στην αρχή της φάσης έγινε φάουλ στον Ολιβέιρα. Φάση που προκάλεσε αναβρασμό στον πάγκο των πρασίνων, μα και στη διοίκησή τους, ενώ εκφράστηκαν μετά το παιχνίδι και παράπονα από τον αντιπρόεδρό τους, Νίκο Κωνσταντίνου.

Όπως και να έχει, ο βαθμός για τη Δόξα αποκτά ιδιαίτερη σημασία, όχι μόνο γιατί επιτεύχθηκε στο τέλος, αλλά γιατί αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Χριστοφή.

Έκανε σκληρό φάουλ στον Ρουσιά και με υπόδειξη του VAR (Λούκας Σωτηρίου) ο διαιτητής Κυριάκος Χριστοδούλου αφού είδε τη φάση στο βίντεο, άλλαξε την απόφασή του και την κίτρινη… την έκανε κόκκινη. Πάλι καλά για τη Δόξα πάντως που δεν έμεινε με εννιά παίκτες, καθώς φτηνά τη γλίτωσε ο Μπόλιεβιτς στο 43’, αφού έσπρωξε τον διαιτητή!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ