aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Μοιάζει με τελικό

Δόξα: Μοιάζει με τελικό

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος δεν ήταν ευνοϊκά για τη Δόξα. Από τη μια δέχθηκε την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ σε μια κακή εμφάνιση και από την άλλη νίκησε ο Εθνικός, με αποτέλεσμα η διαφορά τους να μειωθεί στους πέντε βαθμούς.

Γι’ αυτό και το προσεχές παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, τη Δευτέρα, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους πράσινους της Κατωκοπιάς. Μοιάζει με τελικό και η νίκη αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο. Η τελευταία νίκη της Δόξας ήταν απέναντι στην προσεχή αντίπαλό της, στις 27 Φεβρουαρίου. Ακολούθησαν τέσσερις ισοπαλίες και η πρόσφατη ήττα από την ΑΕΛ.

Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο για προπόνηση, με τον Ηλία Χαραλάμπους να είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους. Τέθηκε στη διάθεσή του και ο Κέρλα, που θα διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ