aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Με γεμάτες τσέπες κόντρα στην ΑΕΛ

Δόξα: Με γεμάτες τσέπες κόντρα στην ΑΕΛ

Πριν βγει ο μήνας οι ποδοσφαιριστές της Δόξας κλήθηκαν από τον πρόεδρο του συλλόγου για πληρωμή. Έβαλαν στην τσέπη τους ή αν θέλετε στον λογαριασμό τους τον μισθό Μαρτίου. Μια θετική εξέλιξη ενόψει και του σημαντικού και συνάμα δύσκολου αγώνα με την ΑΕΛ, την Κυριακή στο Μακάρειο. Άλλος ένας λόγος για τους ποδοσφαιριστές της Δόξας να παρουσιαστούν με καλή ψυχολογία και αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη, που θα αποτελέσει το αποφασιστικό βήμα για παραμονή στην Κατηγορία. Η προετοιμασία της προσφυγικής ομάδας συνεχίζεται σε καλό κλίμα.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους αναμένει και την επάνοδο των διεθνών για να καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα. Εφόσον δεν προκύψει οποιοδήποτε απρόοπτο μέχρι και την Κυριακή, η μοναδική απουσία θα είναι ο Κέρλα. Λόγω ασθένειας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας εγκαίρως και θεωρείται απίθανο να προλάβει να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή. Η Δόξα θα θελήσει να δώσει και συνέχεια στο αήττητο, που άρχισε από τις 18 Φεβρουαρίου, έχοντας απολογισμό στα τελευταία πέντε ματς μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ