aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Ανάμεικτα τα συναισθήματα

Δόξα: Ανάμεικτα τα συναισθήματα

«Ηρωικός» μπορεί να χαρακτηριστεί ο βαθμός της ισοπαλίας που απέσπασε προχθές η Δόξα απέναντι στην ΑΕΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κώστα Σακκά είναι η αλήθεια πως στο πρώτο ημίχρονο δεν εμφανίστηκε όπως θα ήθελε ο προπονητής της. Είχε παθητικό ρόλο, δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και μοιραία έμεινε πίσω στο σκορ (26’).

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος όμως, κατάφερε να βγάλει αντίδραση φέρνοντας το ματς στα ίσα με τον… συνήθη ύποπτο Σαντίκ (49’). Παρά το γεγονός πως η προσφυγική ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρομάριο Μπαλντέ λίγα λεπτά αργότερα (52’), απειλήθηκε ελάχιστα και ουσιαστικά μόνο στη φάση του 88ου λεπτού με τον Ολατούντζι να αστοχεί.

Οι άνθρωποι της Δόξας πάντως «φωνάζουν», αφού θεωρούν αυστηρή την αποβολή του Μπαλντέ, ενώ διαμαρτύρονται και για επιθετικό φάουλ που δόθηκε στον Οικονομίδη και του στέρησε την ευκαιρία να φύγει στην αντεπίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ