aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Δίχτυα» σε Σιέλη, πρόταση ανανέωσης στον Στυλιανού

«Δίχτυα» σε Σιέλη, πρόταση ανανέωσης στον Στυλιανού

Την ώρα που στη Δόξα έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Μακάρειο, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται σήμερα και ενδέχεται να βρεθεί στην αποστολή και ο Κέρλα, σκέφτονται και την επόμενη σεζόν.

Κυρίως οι άνθρωποι της διοίκησης. Θέλουν να δώσουν έμφαση στο κυπριακό στοιχείο, γι’ αυτό και θα ρίξουν «δίχτυα» σε Κύπριους ποδοσφαιριστές. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Χρίστος Σιέλης, που στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν αγωνίστηκε στη Λέφσκι Σόφιας και τώρα είναι στον Βόλο. Την προηγούμενη διετία ήταν στον ΑΠΟΕΛ.

Ο 22χρονος (2.2.2000) Σιέλης αγωνίζεται κυρίως ως στόπερ, αλλά μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα στην άμυνα. Την ίδια ώρα, υπάρχει η επιθυμία για παραμονή του Μάριου Στυλιανού στο ρόστερ της νέας περιόδου. Στον 29χρονο μπακ, όπως πληροφορούμαστε, έγινε ήδη πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους και στη Δόξα είναι σε αναμονή της απάντησής του.
Κώστας Καλλής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ