aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑναμένοντας τα νέα για τον Σαντίκ

Αναμένοντας τα νέα για τον Σαντίκ

Ο πρωταγωνιστής της Δόξας στη νίκη επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου (2-1), Μπεράτ Σαντίκ, αποκόμισε ενόχληση και χθες εξετάστηκε από γιατρό. Αναλόγως της ιατρικής γνωμάτευσης θα αποφασιστεί ποιο πρόγραμμα εκγύμνασης θα ακολουθήσει ή αν θα χρειαστεί να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες. Πάντως, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση δεν είναι κάτι ανησυχητικό και θα είναι διαθέσιμος ώς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΑΕΚ Αρένα (Σάββατο 20 Οκτωβρίου).

Από εκεί και πέρα, ο Νέλσον έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με τους βυσσινί για προληπτικούς λόγους και κατά πάσα πιθανότητα θα ανεβάσει ρυθμό εντός της εβδομάδας. Το ιατρικό δελτίο περιλαμβάνει ακόμα τα ονόματα των Λαμίν Μπα και Ζαχαρία Άδωνη.

Εν τω μεταξύ, το πρωτάθλημα διακόπτεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λόγω των αγώνων του Πρωταθλήματος Εθνών και η Δόξα προσπαθεί να διευθετήσει φιλικό με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Παρασκευή στο βοηθητικό του Μακαρείου. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν και απλώς, απομένει το ΟΚ του ΚΟΑ για την παραχώρηση του γηπέδου για το φιλικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ