aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑλλαγές με ρίσκο για τη Δόξα

Αλλαγές με ρίσκο για τη Δόξα

Η αλλαγή προπονητή μεσούσης της περιόδου πάντοτε αποτελεί ρίσκο. Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του θα πρέπει να το αντιλήφθηκαν για τα καλά. Δύο φορές πήραν την απόφαση για διαφοροποίηση τεχνικής ηγεσίας και για την ώρα, δεν μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι για την πρώτη.

Αφού η ομάδα δεν μπορούσε να ορθοποδήσει έπειτα από 12 αγωνιστικές, έχοντας μόνο πέντε βαθμούς, πάρθηκε η απόφαση για διαζύγιο με τον Λούκα Χατζηλούκα. Τον διαδέχτηκε ο πρωτάρης Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος άντεξε οκτώ αγωνιστικές με σοδιά επίσης πέντε βαθμών.

Στην 21η αγωνιστική ανέλαβε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος είχε προηγουμένως μικρή θητεία στην Αναγέννηση δίχως νίκη στο πρωτάθλημα. Με την πάροδο δύο αγώνων, η συγκομιδή είναι ένας βαθμός. Οι πράσινοι παραμένουν σε δύσκολη θέση και το εύλογο ερώτημα είναι αν προλαβαίνουν να βελτιωθούν για να σώσουν την παρτίδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ