aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΧτύπησε την πόρτα των Ντανίλο και Σασί

Χτύπησε την πόρτα των Ντανίλο και Σασί

Την πόρτα του Ντανίλο Σιρίνο, που αγωνιζόταν στη Νέα Σαλαμίνα, και του Ισμαΐλ Σασί, που ήταν στην Καρμιώτισσα, χτύπησε η Δόξα. Η ομάδα της Κατωκοπιάς βολιδοσκόπησε τις προθέσεις των δύο γνώριμων ποδοσφαιριστών, με στόχο να τους εντάξει στο δυναμικό της. Παρόλο που όλα είναι πιθανά, εντούτοις πρόκειται για δύσκολες περιπτώσεις.

Οι απαιτήσεις του Ντανίλο είναι μεγαλύτερες από το τι μπορεί να προσφέρει η Δόξα και ο Σασί δείχνει προτίμηση προς Ελλάδα μεριά. Εάν ο Βραζιλιάνος μειώσει τις απαιτήσεις του αφού δεν βρει ομάδα που να τον ικανοποιήσει, ίσως κάνει στροφή προς την ομάδα της Κατωκοπιάς. Όσο για τον Τυνήσιο εξτρέμ, εάν κάνει δεύτερες σκέψεις, ίσως και να καταλήξει στη Δόξα.

Εάν σε περίπτωση που διαφανεί ότι οριστικά δεν υπάρχει έδαφος συνεργασίας με τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές, η Δόξα θα κινηθεί σε άλλες περιπτώσεις επιθετικού και εξτρέμ και ήδη γίνεται προσπάθεια εντοπισμού τους για να είναι έτοιμη σε κάθε ενδεχόμενο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ