aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΧτύπημα για Πάντιτς

Χτύπημα για Πάντιτς

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το όνομά του Αλεξάντερ Πάντιτς βρίσκεται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, αφού υπήρξε ενδιαφέρον από ΑΕΚ και ΑΕΛ, ενώ έγινε λόγος και για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός της Δόξας, στάθηκε άτυχος στη σημερινή προπόνηση της ομάδας αφού υπέστη κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του ποδιού του μετά από πάτημα συμπαίκτη του. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο με τέσσερις εβδομάδες.

Πρόκειται για άλλο ένα χτύπημα που δέχεται η Δόξα μέσα σε λίγες μέρες αφού στο ματς με την Καρμιώτισσα υπέστη σοβαρής μορφής διάσειση ο Μουκτάρης. Ο τελευταίος δεν είναι σε θέση ακόμη να προπονηθεί αφού ζαλίζεται και ο γιατρός του συνέστησε ακόμη λίγες ημέρες αποχής από το γήπεδο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, που αποτελούν το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Δόξας, δεν υπολογίζονται για το ματς της Δευτέρας με την ΑΕΚ. Ο Σακκάς είναι υποχρεωμένος να στηριχθεί σε άλλους ποδοσφαιριστές. Ο σίγουρος είναι ο Μαρτίνος Χριστοφή, ενώ τη δεύτερη θέση θα καλύψει πιθανότατα ο Άδωνη αν και υποψήφιος είναι και ο Τραϊτσέφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ