aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς προβλήματα και με Σπόλιαριτς!

Χωρίς προβλήματα και με Σπόλιαριτς!

Tο μυαλό όλων στην ΑΕΚ είναι επικεντρωμένο στον πρώτο αγώνα με τη Λέφσκι Σόφιας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιούροπα Λιγκ. Ο Ιδιάκεθ και οι συνεργάτες του έχουν ήδη συλλέξει πολλές πληροφορίες για τους Βούλγαρους και τις αναλύουν, έτσι ώστε να είναι η ομάδα όσο γίνεται πιο έτοιμη απ’ όλες τις απόψεις.

Σίγουρα για να μπορέσει η ΑΕΚ να περάσει στην επόμενη φάση θα πρέπει να βελτιωθεί αισθητά, σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε στα δύο παιχνίδια με την Πέτροκουμπ. Έλλειψε η φαντασία στο παιχνίδι, οι κάθετες μεταβιβάσεις και η δημιουργικότητα. Στοιχεία τα οποία δίχως αμφιβολία θα πρέπει να παρουσιάσει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απέναντι στην πολύ πιο ποιοτική και απαιτητική Λέφσκι Σόφιας.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ άρχισε από χθες με πρωινή προπόνηση, με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Κάτι που σίγουρα χαροποιεί ιδιαίτερα τον Βάσκο τεχνικό ο οποίος θα έχει την ευκαιρία αλλά και τη δυνατότητα ενόψει Λέφσκι Σόφιας να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για ένα απαιτητικό παιχνίδι, όπως αυτό με τους Βούλγαρους. Λογικά η τριάδα στην άμυνα θα διατηρηθεί από τον Ιδιάκεθ, ενώ θα έχει ετοιμοπόλεμο και τον Σπόλιαριτς ο οποίος μπορεί να του δώσει μία ποιοτική λύση για τη μεσαία γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ