aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΧείμαρρος ο Κέρκεζ: «Ο Φανούρης κλαίει, κλαίει, ξέρω τι γίνεται - Τι κρύβετε στις φάσεις;»

Χείμαρρος ο Κέρκεζ: «Ο Φανούρης κλαίει, κλαίει, ξέρω τι γίνεται – Τι κρύβετε στις φάσεις;»

Άστραψε και βρόντηξε ο Ντούσαν Κέρκεζ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Βόσνιος τεχνικός ήταν πολύ εκνευρισμένος και τα είχε με τη διαιτησία, τον προπονητή του Απόλλωνα που χαρακτήρισε σωστή την κόκκινη κάρτα στον Κεραυνό και τον εκπρόσωπο Τύπου των γαλάζιων Φανούριο Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Κανονικά πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να τα δώσω. Όμως είμαι άνθρωπος που πάντα τα βλέπω σωστά και θα δώσω συγχαρητήρια. Έπρεπε εμείς να κερδίσουμε, αυτό νιώθω. Δεν ήταν καθαρή κόκκινη όπως είπε ο προπονητής του Απόλλωνα. Έκανε φάουλ πλάγια, είναι κίτρινη. Εγώ δεν μιλώ για διαιτησία. Δεν μίλησα με τον Ολυμπιακό, δεν ήθελα και τώρα να μιλήσω αλλά περίμενα τον προπονητή του Απόλλωνα να τελειώσει και έβλεπα τα στιγμιότυπα. Γιατί δεν βάλατε το πέναλτι στα στιγμιότυπα; Τι κρύβετε; Περίμενα πολλά και δεν το πιστεύω. Τόσες βδομάδες έκλαιγε ο Φανούριος για τη διαιτησία.

Δεν ξέρω γιατί δεν έδωσε κίτρινη στον Κεραυνό και μετά αν πει το VAR δώσε του κόκκινη. Όπως ο Χαμάς έκανε στον Μεντόγεβιτς, αλλά κανένας δεν λέει για το φάουλ αυτό  Πρέπει να τα βλέπετε. Αν δεν τα έβλεπα δεν θα τα έλεγα αλλά τα είδα και δεν μπορώ να λέω ότι ο Απόλλωνας κέρδισε γιατί ήταν καλύτερος. Δεν ήταν καλύτερος.

Πραγματικά με όλο τον σεβασμό η Κύπρος είναι στη 15η θέση της Ευρώπης αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι πολύ χαμηλά. Τα γήπεδα και η διαιτησία. Έχουν όλοι τον σεβασμό μου. Και ο Φανούρης. Αλλά δεν μου αρέσει που κλαίει κάθε παιχνίδι. Κλαίει, κλαίει, κλαίει! Είμαι Κύπρο 15 χρόνια, ξέρω τι γίνεται.

Τώρα να δω και εσάς τους δημοσιογράφους πως θα στηρίξετε τον Κεραυνό. Εγώ είμαι Κυπραίος και έχω Κυπραίο και τον έβαλα. Σας παρακαλώ στηρίξτε τον Κεραυνό, είναι τερματοφύλακας για την Εθνική. Και ο κόσμος της ΑΕΛ πρέπει να τον στηρίξει. Αν ήταν ξένος πείτε ότι θέλετε, αλλά όχι αυτό το παιδί. Αν φταίει κάποιος φταίω εγώ. Και δεν μπορεί κανείς να με επηρεάσει για το ποιος παίζει και ποιος όχι. Και ευχαριστώ τον κ. Σοφοκλέους που με στηρίζει ειδικά τον τελευταίο καιρό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ