aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛBίντεο: Τα δύο πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ με τον Κβιλιτάια

Bίντεο: Τα δύο πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ με τον Κβιλιτάια

Βράζουν στον ΑΠΟΕΛ με τη διαιτησία του Κυριάκου Χριστοδούλου στο παιχνίδι με την Άρη. Δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου, Νεκτάριου Πετεβίνου οι γαλαζοκίτρινοι έβγαλαν «μαχαίρια», χαρακτηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ διαιτητή χωρίς προσωπικότητα και με θέμα αντίληψης τον Κυριάκο Χριστοδούλου.

Ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει παράπονα για τον μη καταλογισμό δύο πέναλτι στον Κβιλιτάια. Στο 48’ ο Γεωργιανός βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Ρονκάλια. Ο διαιτητής του αγώνα έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και μάλιστα έκανε νόημα στον Κβιλιτάια να σηκωθεί, παρά την έντονη διαμαρτυρία του επιθετικού του ΑΠΟΕΛ. Στην επαναληπτική προβολή της φάσης φαίνεται να υπάρχει επαφή των δύο και πάτημα του Αργεντινού, εντούτοις δεν κρίθηκε ικανό για να επιφέρει παράβαση, σύμφωνα με τον διαιτητή και τον Πορτογάλο VARίστα, Καρβάλιο Αντόνιο.

Στο 70’ ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ διαμαρτυρήθηκε εκ νέου για πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας στον από τον Μπρόρσον. Όπως φάνηκε στην επαναληπτική προβολή όντως υπήρχε τράβηγμα της φανέλας του Κβιλιτάια, όμως ούτε ο διαιτητής καταλόγισε παράβαση, ούτε το VAR παρενέβη, κρίνοντας πως δεν επηρεάστηκε η προσπάθεια του Γεωργιανού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ