aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυγουστή: «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αλλαγές – Προβάδισμα ο Άρης, αλλά…»

Αυγουστή: «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αλλαγές – Προβάδισμα ο Άρης, αλλά…»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το ισόπαλο 0-0 στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Μετά την πρόκριση στον τελικό κάναμε εφτά αλλαγές στην ομάδα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδι. Είναι μια προετοιμασία για τον τελικό, ώστε να τους έχουμε όλους ετοιμοπόλεμους. Ας μην ξεχνάμε πως στο τελευταίο παιχνίδι τρεις παίκτες που δεν είχαν χρόνο ως βασικοί κατάφεραν να μας δώσουν πολλά. Σε αυτό το παιχνίδι δώσαμε χρόνο σε παιδιά που έδειξαν πως μπορούν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Μπορούσαμε να σκοράρουμε με το πέναλτι, αν και είχαμε στο πρώτο ημίχρονο την κατοχή δεν δημιουργήσαμε πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε πως ο αντίπαλος θα πιέσει για να σκοράρει. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε και βλέπουμε τη συνέχεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και βλέπουμε τη συνέχεια».

Για το γεγονός πως θέλει όλους τους παίκτες σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας: «Είναι σημαντικό γιατί όταν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλούς ποδοσφαιριστές, θες καλό κλίμα. Δεν είναι μόνο ο τελικός αλλά και το διάστημα μέχρι τον τελικό. Θέλουμε να είναι σε

Για την εμφάνιση του Ουζόχο και την τοποθέτηση του Κρέσπο πως ίσως και να ήταν η καλύτερη απόκρουση της καριέρας του: «Έκανε σπουδαία εμφάνιση και με την Μάντσεστερ. Το γκρουπ τερματοφυλάκων είναι σε υψηλό επίπεδο και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τον Φάμπι είναι δύσκολο, αλλά βλέπουμε πως έχει κάνει βήματα μπροστά».

Για τη καλή σχέση που έχει με τους παίκτες: «Πάντα έχω επαφή με τους παίκτες και καλή συνεργασία. Δεν ήταν εύκολο το έργο μας. Ο αντίπαλος με έβαλε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να κρατήσουμε τον εξαιρετικό Φράνσις».

Ένα σχόλιο για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Έχει το προβάδισμα ο Άρης, αλλά υπάρχουν ακόμα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες παλεύουν για το πρωτάθλημα ή την Ευρώπη και αυτό σημαίνει πως είναι τελικοί όλα τα παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ