aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΞεχωρίζει ο Φράγκος

Ξεχωρίζει ο Φράγκος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τη δεύτερή του νίκη σε φιλικό παιχνίδι σημείωσε προχθές ο Άρης. Με γκολ των Μαραγκουδάκη και Φράγκου επικράτησε του Εθνικού Άχνας (2-1), αφήνοντας μάλιστα καλές εντυπώσεις. Για την ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη αυτο ήταν το πρώτο τεστ επί κυπριακού εδάφους, με την επιστροφή της αποστολής από τη Σλοβενία. Δύο γκολ είχε σημειώσει ο Φράγκος και στη νίκη επί της Γκρόνι (3-2) στη Σλοβενία.

Ο νεαρός μέσος δείχνει ορεξάτος, είναι μέσα στις φάσεις και όπως φαίνεται θα διεκδικήσει θέση βασικού στη νέα σεζόν. Ο ταλαντούχος άσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΛ και για τη νέα σεζόν. Θα ακολουθήσουν κι άλλα φιλικά για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», στα οποία ο Νικόλας Μαρτίδης θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε αυτούς που υπολογίζει για βασικούς στο πρωτάθλημα.

Το θετικό είναι πως ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Όλα λειτουργούν με βάση το πρόγραμμα που έχει αποφασίσει η τεχνική ηγεσία και το μόνο που απομένει είναι να δέσει το σύνολο στον καλύτερο δυνατό βαθμό ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ