aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Θέλουμε έναν Άρη ικανό για το καλύτερο»

«Θέλουμε έναν Άρη ικανό για το καλύτερο»

Ο σύνδεσμος οπαδών και φίλων του Άρη, «Ταξίαρχοι» επί ευκαιρίας της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας, εύχεται καλή αρχή σε όλους, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: «Είναι αλήθεια πως ορισμένοι φίλοι είναι προβληματισμένοι από το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκαν ποδοσφαιριστές παρά μόνον αποχωρήσεις. Είναι και η δήλωση – διαβεβαίωση της διοίκησης που αναφέρει ότι κατ’ επιλογή και τακτική της είναι να μην ανακοινώσει ακόμα τις μεταγραφές της. Η τοποθέτηση αυτή μας έχει δώσει ελπίδα και κάνουμε υπομονή για να δούμε τον νέον Άρη μας.

Στέλνουμε το μήνυμα σε όλους στο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του Άρη Λεμεσού. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια σας. Είμαστε δίπλα σας γιατί αντιπροσωπεύεται τη μεγάλη μας αγάπη και ιδέα. Αναμένουμε με ανυπομονησία την ανακοίνωση του ρόστερ και των μεταγραφών. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε την ομάδα μας από κοντά για πρώτη φορά φέτος. Περιμένουμε να δούμε τον Άρη που υποσχεθήκατε και στηρίζουμε την προσπάθεια σας.

Θέλουμε ένα Άρη ικανό για το καλύτερο. Θέλουμε ένα Άρη δυνατό, που να μας κάνει να στεκόμαστε δίπλα του περήφανοι σε κάθε του προσπάθεια. Θέλουμε ένα Άρη κτισμένο με τα ιδανικά και τις αξίες του 1930. Είμαστε δίπλα στην ομάδα από την μέρα που γεννηθήκαμε και θα είμαστε εκεί μέχρι να πεθάνουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ