aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του

Θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του

Στα δυο τελευταία παιχνίδια, ο Άρης έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και εξαργύρωσε την καλή του απόδοση με δυο νίκες, που του αναπτέρωσαν τη ψυχολογία. Ο Φρεντερίκ Βαντερμπίστ έχει νέο εμπόδιο μπροστά του, αυτή τη φορά τον Εθνικό στο Δασάκι και σίγουρα θα θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί της ομάδας του.

Θα είναι και μιας μορφής νέων εξετάσεων για τον Άρη, κόντρα σε ένα σύνολο, που τελευταία δείχνει ότι έχει έφεση στο σκοράρισμα. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει στους πράσινους κατά πόσο θα είναι έτοιμοι ο Ροζέριο και ο Θεοφίλου, οι οποίοι αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα στην προχθεσινή προπόνηση. Εκτός πλάνων είναι ο Σκούρτης, ενώ ο Ικάντε επιστρέφει.

Το θετικό είναι πως αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν ανεβάσει την απόδοση της και διάχυτη είναι η αισιοδοξία, πως ο Άρης θα μπει αύριο στο γήπεδο με στόχο να διεκδικήσει τη νίκη με αξιώσεις. Στα τελευταία παιχνίδια είναι αξιοσημείωτο το γεγονός, πως οι πέντε νεαροί Κύπριοι, οι Παναγή, Ευσταθίου, Παχίπης, Φράγκου και Αντωνίου, έχουν ανεβάσει την απόδοση τους.

Αυτό κυρίως οφείλεται στην αυτοπεποίθηση, που έχουν αποκτήσει και στις ευκαιρίες που τους δίνει ο νέος προπονητής. Ο Βέλγος υπολογίζει στο ταλέντο τους και το μόνο που έχουν κάνουν, είναι να δουλέψουν περισσότερο για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ