aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘα παρουσιάσει το πλήρες ρόστερ

Θα παρουσιάσει το πλήρες ρόστερ

Μέχρι την προσεχή Δευτέρα, που είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση του ρόστερ του Άρη, θα έχει ολοκληρωθεί ο μετεγγραφικός ο σχεδιασμός. Μόνο αν προκύψει κάτι απρόοπτο θα γίνει προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης θα παρακολουθήσει μεθαύριο (18:00) το φιλικό παιχνίδι της ομάδας U21 των πρασίνων με αντίπαλο την Παρεκκλησιά. Ο Ελλαδίτης προπονητής θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους νεαρούς παίκτες που έχει στα υπόψη του και σκέφτεται το ενδεχόμενο της προαγωγής τους στην πρώτη ομάδα.

Το φιλικό παιχνίδι που θα αποτελέσει και την τελευταία πρόβα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 12 Αυγούστου με την ΑΕΖ στο Τσίρειο. Ο Άρης δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ωστόσο οι ιθύνοντες του υπολογίζουν πως οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που διαθέτει, θα αποκτήσουν έγκαιρα την απαιτούμενη ομοιογένεια.

Όπως ενημέρωσαν οι πράσινοι της Λεμεσού, οι Γκολζ, Γιαννακόπουλος, Τζιτζικαλάκης, Σκούρτης και Πούλακ δείχνουν καλά στοιχεία και την ικανότητα να διακριθούν στο νέο πρωτάθλημα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ποντάρει και στο καλό κλίμα, προσδοκώντας σε μια πορεία καλύτερη από την περσινή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ