aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣυμφέρουσα η... πράξη με Σόκε, δεν ανησυχούν στον Άρη

Συμφέρουσα η… πράξη με Σόκε, δεν ανησυχούν στον Άρη

Στον Άρη όχι μόνο δεν ανησυχούν από την παραχώρηση του Σόκε, αλλά δείχνουν να ευνοούν τέτοιες συμφωνίες. Ο Σλοβάκος μέσος προσέφερε πολλά τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά εφόσον εκδήλωσε το ενδιαφέρον να αποχωρήσει (έγινε πρόσφατα πατέρας), ο Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν είχε κανένα λόγο να τον κρατήσει με το ζόρι.

Αν βάλουμε στην εξίσωση ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα βάλει στο ταμείο της περισσότερες από 500 χιλιάδες ευρώ, τότε η… πράξη θεωρείται και συμφέρουσα. Στην ίδια θέση με τον Σόκε αγωνίζεται και ο Άλεξ Σαρφό, ο οποίος στη λήξασα σεζόν έκανε γεμάτη σεζόν με την ΑΕΖ και ο Σπιλέφσκι τον υπολογίζει.

Ας μην ξεχνάμε ότι η λεμεσιανή ομάδα έχει πληθώρα ικανών παικτών στη μεσαία γραμμή, οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν σε διάφορες θέσεις. Στα συν είναι και το γεγονός ότι η προσπάθεια για την απόκτηση κυπριακού διαβατηρίου από τον Μπράουν, προχωρεί κανονικά και δεν αποκλείεται να αγωνίζεται ως… Κύπριος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ