aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣτοιχίζουν οι κακές επιλογές

Στοιχίζουν οι κακές επιλογές

Ο βαθμολογικός πίνακας μαρτυρά ότι ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους το έχει κάνει ξεκάθαρο ότι θα αποκτηθούν δύο με τρεις ποδοσφαιριστές, που θα κάνουν τη διαφορά, με στόχο να εξασφαλιστεί η παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Άλλωστε, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει φτάσει εδώ που είναι τώρα λόγω κακών επιλογών του καλοκαιριού, ενώ οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν δεν αντικαταστάθηκαν επάξια. Η τρέχουσα σεζόν θα είναι δύσκολη μέχρι το τέλος, καθώς διαπιστώνεται ότι από τις ομάδες που θα παλέψουν γα την αποφυγή του υποβιβασμού, ο Άρης έχει κάνει τις χειρότερες εμφανίσεις.

Δεν έχασε κάποιο παιχνίδι αξίζοντας κάτι παραπάνω. Συνεπώς, από το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ανόρθωση, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν όφελος.

Όσο για τα αγωνιστικά δεδομένα, οι Γιούσεφ και Παχίπης θα είναι στη διάθεση του Βαντερμπίστ, καθώς εξέτισαν την ποινή τους. Ο Βέλγος θα προσπαθήσει να αξιολογήσει και να αξιοποιήσει καλύτερα το έμψυχο δυναμικό, καθώς με τον Απόλλωνα (1-4) ήταν κακή η εμφάνιση της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ