aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣπιλέφσκι: «Άλλα 90’ να παίζαμε δεν θα βάζαμε γκολ!»

Σπιλέφσκι: «Άλλα 90’ να παίζαμε δεν θα βάζαμε γκολ!»

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στον Άρη, μετά την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την ΑΕΚ. Η ομάδα της Λεμεσού ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε, στοιχείο που υπογράμμισε και ο Αλεξέι Σπιλέφσκι στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Μου είναι δύσκολο να αποδεχθώ αυτή την ήττα. Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Αναλύσαμε και τα δυο γκολ που είχαμε δεχθεί. Είχαμε ξεκάθαρές ευκαιρίες για να κερδίσουμε, αλλά αν παίζαμε άλλα ενενήντα λεπτά δεν θα βάζαμε γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και οι νίκες θα έρθουν. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ και καλή επιτυχία στην Ευρώπη».

Για ότι ο Άρης κατέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο: «Στο ημίχρονο έκανε και ο αντίπαλος κάποιες διορθώσεις. Ο Γκομίς δεν είναι έτοιμος για να βγάλει ενενηντάλεπτο, το ίδιο και ο Κακόριν που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Για αυτό κάναμε αλλαγές, δεν παίζαμε μια ομάδα της σειράς, άλλα μια πολύ καλή ομάδα που παίζει στην Ευρώπη. Είχαμε κυριαρχία, άλλα δεν είναι λογικό να κυριαρχείς για ενενήντα λεπτά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ