aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Ψήνει» δύο μετεγγραφικές προσθήκες

«Ψήνει» δύο μετεγγραφικές προσθήκες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τον Νικόλα Εγγλέζου, στον Άρη ετοιμάζουν άλλες δύο μετεγγραφικές κινήσεις στη μεσαία και την επιθετική γραμμή. Το θέμα χειρίζεται ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους, σε συνεννόηση με τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο. Πέραν από την προσπάθεια ενίσχυσης, οι πράσινοι προετοιμάζονται για τα παιχνίδια που έχουν μπροστά τους. Θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τον ΑΠΟΕΛ (εκτός) και τη Δόξα (εντός), την ΑΕΚ (εκτός) και τον Απόλλωνα.

Τέσσερα παιχνίδια με ειδικό βάρος μέχρι τις 21 Ιανουαρίου. Η τεχνική ηγεσία καλείται να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το έμψυχο δυναμικό για να παρουσιαστεί η ομάδα με το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Κάποιοι παίκτες ήταν πίσω σε απόδοση και θα χρειαστεί να ανεβάσουν στροφές, για να πάει καλύτερα η ομάδα τους. Η απουσία του Χριστοφόρου, αποτελεί πλήγμα για τον Άρη, καθώς ήταν από τους ιδιαίτερα διακριθέντες.

Θα επανέλθουν οι δύο νεαροί Φράγκος και Παναγή, που ξεπέρασαν κάποια μικροπροβλήματά τους και θα πλαισιωθούν από τον Ενγκολό στη μεσαία γραμμή. Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» περιμένουν πάντως περισσότερα από όλους, ειδικότερα στην επιθετική γραμμή, από τους δύο έμπειρους, τον Μαραγκουδάκη και τον Πάγκαλο. Ο Γιούσεφ που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα, είναι καλύτερα και ποντάρουν και σε αυτόν για να πάρει άμεσα βαθμούς ο Άρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ